Van Hamersveld Wijnen

Ontwikkeld in de bossen van Ermelo en onder private label geproduceerd in Zuid Afrika.
Familie van Zyl
Imbuko wijnvelden op Uitkyk farm
Wijnrank Inspectie
De leerkrachten voor naschoolse opvang
Janneke Rutten doet een high five
de productie locatie met bottelen
Imbuko Proefhuis

In de eeuwenoude bossen van Drie en Leuvenum in Nederland ligt de oorsprong van Van Hamersveld-wijnen! Hier begon Kees van Hamersveld en zijn zakenpartner Tai van Lu hun legacy. Tevens zijn ze de trotse eigenaren van prestigieuze hotels en restaurants. Al 20 jaar zijn ze enthousiast actief om hun gasten op alle mogelijke manieren in de watten te leggen met de allerbeste ingrediënten en producten die zij kunnen vinden.

de zoektochthet blenden

Zo ook in hun zoektocht naar het ultieme glas wijn. Daarin werken Van Hamersveld Wijnen samen met Janneke Rutten (landbouwkundig ingenieur, MBA, wijnmaker en pionier in biologische en FairTrade-wijnen). Samen zijn zij de wereld rondgereisd op zoek naar de allerbeste wijngaarden. Uiteindelijk zijn zij in Zuid-Afrika geëindigd en hebben we een gastronomische lijn van wijnen samengesteld, die allemaal dubbel goud, goud en zilver werden toegekend door CWSA, de grootste en meest prestigieuze wijn- en gedistilleerde drankwedstrijd in Hong Kong en China. In Frankrijk vonden zij een van de oudste nog producerende wijngaarden ter wereld, waar OUDE WIJNSTOKKEN van meer dan 100 jaar oud hun de kans gaven om een verbluffende exclusieve mix van inheemse druiven te maken. Deze onder private label geproduceerde wijnen worden geblend en gelagerd bij Imbuko Winery. Imbuko werkt volgens de officiële internationale Fairtrade-standaarden en zodoende krijgt u als consument de kans om minderbedeelde medemensen te helpen, door te genieten van deze wijn die gemaakt is met toewijding en passie. Met elke fles die door u wordt gekocht helpt u een kind naar school te kunnen gaan en of is er buitenschoolse opvang geregeld.

Tai van Lu, Kees van Hamersveld en Janneke Rutten
Kees van Hamersveld in de wijngaard

Geheel in lijn met ons idee zijn we op zoek gegaan naar de meest interessante blends die ook nog eens biologisch en Fairtrade zijn.

Van elke gekochte fles weet u gewoon dat een deel ten goede komt aan scholing en of na schoolse opvang van lokale kinderen. Hoe gaaf is dat!! Onbewust draagt u zo toch uw steentje bij.

Achter het verhaal

Rein Ronda de eigenaar op de TT Assen
Eigenaar Artofa Wines

Rein Ronda

Ik ben mij gaan toeleggen op de verkoop van met name 100% duurzaam verbouwde en fairtrade wijnen. Eigenlijk bij toeval kwam ik in contact met deze mooie en betaalbare van Hamersveld blends!

Kees van Hamersveld in de wijngaard
Visionair en hotel restaurant eigenaar

Kees Van Hamersveld

Kees Van Hamersveld, ondernemer en uitbater van meerdere hotels op de Uitkyk farm tussen de wijnranken voor zijn blends, welke daar onder private label gebotteld worden.

Janneke Rutten 2-4
Vinoloog, wijnmaker en 2blossum foundation

Janneke Rutten

Janneke Rutten, kartrekker van fairtrade en biologische wijnen. Mede door de 2blossum foundation wordt de naschoolse opvang van kinderen mogelijk gemaakt.

Familie van Zyl
mede oprichter Imbuko

Familie van Zyl

In Wellington Zuid Afrika heeft de familie van Zyl hun wijn estate de Uitkyk. Hij is als mede oprichter al meer dan 30 jaar in de wijn business actief.

overview op de Uitkykfarm en wijnvelden met drone
De Uitkyk, nabij Wellinton SA

Imbuko Wines

Hier op de Uitkyk farm van Imbuko worden de zorgvuldig geselecteerde en samengestelde blends gelagerd en gebotteld. Onder andere voor Kees van Hamersveld.

2blossum
2blossomfoundation

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang helpt kinderen en andere betrokkenen echt om uit de vicieuze cirkel te stappen en hun sociaaleconomische omstandigheden te verbeteren.